Leksaker till våra kära barn

Alla älskar vi våra barn. Oavsett om det är våra hundar, katter, kaniner eller våra riktiga barn. För oss som inte har egna barn blir oftast kärleken till våra husdjur lite större och lite mer intensiv. Man har mer tid över till sina husdjur och givetvis finns den stora risken att vi skämmer bort våra husdjur. Djuren i Sverige har det trots allt bra i jämförelse med många andra länder där de oftast har lägre status och mindre omvårdnad. Visst vore det underbart om alla djur runt om i hela världen kunde behandlas med samma respekt, kärlek och hänsyn som många av de högst älskade husdjuren blir? Någon dag kanske. Vi får inte glömma bort att djuren är våra kamrater och utan dom har vi inga andra följeslagare i världen utöver människan. Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Så ta därför lite extra hand om ditt kära husdjur som är ditt alldeles egna lilla barn. Köp de där stimulerande och underhållande leksakerna som gör hela dagen för din hund eller katt. Ge han en godisbit när han lyder, vårda honom med bra produkter och förse honom med näringsrik djurmat. Framförallt, ge din tid och kärlek. Han väntar på dig när du vaknar, han väntar på dig när du äter, han väntar på dig när du inte där. Han kanske bara är med i en liten del av hela ditt liv, men för honom är du hela hans liv!

zoozooo

Det mesta och bästa för ditt husdjur finner du på praktiska och välfyllda djurbutiker online som ZooZoo och Zooplus. ZooZoo har ett enormt utbud av djurprodukter som hundfoder, kattfoder, kattleksaker, hundleksaker, hund- och kattbäddar, hundkläder, filtar, katt- och hundgodis m.m. Något som jag använder mig av till mina hundar är deras otroligt smidiga prenumeration där man väljer produkt/er som t.ex. hundfoder, som sedan levereras med eget val av intervall med allt från 3-20 veckor. Om man har hittat ett hundfoder, kattfoder eller kattsand t.ex. som fungerar bra för sin hund eller katt, så är det ett jättebra sätt att spara tid på. Dessutom får man tillgång till bra erbjudanden och prissänkta produkter när man prenumererar.

Om man inte vill prenumerera hos ZooZoo kan man ändå få tag på rabatter och erbjudanden. På Kampanjjakt.se har jag hittat de bästa rabattkoderna för mitt köp av djurprodukter och djurtillbehör på nätet. Där kan du ta del av av både rean/fyndhörnan som har upp till 50% rabatt på utvalda husdjursprodukter, aktuella kampanjer och en rabattkod till ZooZoo som ger 50 kr rabatt när man handlar över 300 kr. Då kan man alltså handla fritt ur det stora sortimentet med allt för djur oavsett om du har hund, katt, smådjur (kanin och gnagare), fisk och reptil. De har helt enkelt produkterna för allas husdjur! En toppen-butik för husdjur och dess ägare.

När jag ändå tipsar om bra djurbutiker på nätet vill jag nämna Zooplus som jag ofta använder mig av. Där köper jag en del av hundarnas leksaker, matskålar och andra tillbehör. Även här finns ett bra utbud på katt- och hundprodukter samt för smådjur, fågel och häst. Här skickar de iväg beställningarna inom 24 timmar så man behöver inte dras med långa väntetider, vilket jag tycker är viktigt när man handlar produkter på nätet. Som ny kund hos Zooplus får man 5% rabatt på första köpet och de erbjuder ofta andra bra kampanjer med gratisgåvor och ytterligare en rabattkod som ger 3% rabatt om man köper produkter över 900 kr.

Slutligen vill jag tipsa alla mina följare som har barn och inte bara djurbarn, om en bra nätbutik för barn och förälder. Även om jag själv inte har barn så har jag stundtals handlat leksaker till mina syskonbarn och vänners barn. Det gör jag alltid på Lekmer.se! Det finns nog en hel rös med baby- och barnbutiker online, men jag tycker att Lekmer är en bra aktör på marknaden. De erbjuder inte bara ett enormt utbud inom barnprodukter, babyprodukter, kläder, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar m.m. men även snabba leveranser och bra produkter. Här är det fokus på kvalitet och märke. Man kan välja och vraka bland exklusiva märken såväl som enkla märken och produkter för alla barn, från bebis-barn upp till 12 år. Så för er som inte kan motstå att skämma bort sina barn lite extra ska kika in på Lekmer.se för att hämta exklusiva rabattkoder och bra kampanjer på alla olika kategorier till barnen. Oavsett vilka barn vi har är det våra solstrålar som lyser upp våra dagar. De är värda det där lilla extra! För alla djur och barn där ute i världen som inte har det så bra ställt som vi, skänker jag en extra slant och tanke till.

dogsandchild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>